Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

5 τρόποι για να καθαρίσετε εύκολα το βερνίκι τριγύρω από τα νύχια σας (βιντεο)

tropoi-na-katharisete-eukola-verniki-trigyrw-apo-nyxia

Αν σας αρέσει να έχετε ένα άψογο μανικιούρ, αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα, τον χρόνο ή απλά δεν σας αρέσει να πηγαίνετε στα ινστιτούτα ομορφιάς, τότε οι 5 παρακάτω τρόποι για να καθαρίσετε εύκολα το βερνίκι τριγύρω από τα νύχια σας ίσως σας φανούν χρήσιμοι!

Η δημιουργία ενός υπέροχου και επαγγελματικού μανικιούρ δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, γνωρίζοντας κάποια μικρά και απλά μυστικά μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας σαν επαγγελματίας.

Πέρα λοιπόν από τα 4 tips επαγγελματιών μανικιουρίστ που ίσως αγνοείτε, τα οποία έχουμε δει παλιότερα και αναφέρονται στον τρόπο λιμαρίσματος, στον καθαρισμό από τα πετσάκια, στον τρόπο εφαρμογής του μανό, μεγάλη σημασία έχει και το πως μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το βερνίκι τριγύρω από τα νύχια σας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο και να μην υπάρχουν μουτζούρες.

► Δείτε λοιπόν τους καλύτερους τρόπους για να αφαιρέσετε το επιπλέον μανό από τα νύχια σας (τους οποίους μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα και στην πράξη στο βίντεο που ακολουθεί):

1. Υπάρχουν στο εμπόριο κάποια «βερνίκια» λάτεξ, ειδικά για να εφαρμόζονται τριγύρω από το νύχι. Απλώνοντας το βερνίκι λάτεξ στο χέρι σας πριν την εφαρμογή του μανό θα δείτε πως το επιπλέον βερνίκι που θα βγει έξω από την επιφάνεια του νυχιού θα πέσει πάνω στο λάτεξ και θα αφαιρεθεί με μια απλή κίνηση όταν τελειώσετε όλο σας το μανικιούρ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεφλουδίσετε το λάτεξ, παίρνοντας μαζί και το επιπλέον βερνίκι.

2. Αν όμως έχετε αλλεργία στο λάτεξ ή απλά δεν έχετε το συγκεκριμένο βερνίκι, οι ταινίες peel off είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο με το λάτεξ, αφού θα κολλήσετε τις αυτοκόλλητες ταινίες γύρω από το νύχι σας και όταν τελειώσετε με το βάψιμο των νυχιών σας, θα τις αφαιρέσετε παίρνοντας μαζί και το επιπλέον βερνίκι που θα απλωνόταν στο δάχτυλό σας. Το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή των αυτοκόλλητων ταινιών είναι να τις εφαρμόσετε με βοήθεια από το τσιμπιδάκι φρυδιών σας όσο πιο κοντά στο νύχι σας μπορείτε.

3. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απλό σελοτέιπ. Εφαρμόστε το λοιπόν στο δάχτυλο σας, αντί του λάτεξ ή των αυτοκόλλητων ταινιών, έτσι ώστε να καλύπτετε όσο το δυνατόν περισσότερη από την επιφάνεια γύρω από το νύχι σας. Για να έχετε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του δοκιμάστε να βάλετε ένα κομμάτι κάτω από το νύχι σας και δυο στα πλάγια αυτού. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε περίπου το ίδιο αποτέλεσμα με το βερνίκι λάτεξ. Στη συνέχεια, κάντε κανονικά το βάψιμο των νυχιών σας και αφού τελειώσετε, αφαιρέστε το σελοτέιπ και καθαρίστε ότι έχει απομείνει με ένα μικρό πινελάκι και ασετόν.

4. Από την άλλη μεριά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιά και δοκιμασμένη μέθοδο της μπατονέτας με ασετόν. Απλά βουτήξτε την μπατονέτα στο ασετόν και με πολύ προσεκτικές κινήσεις αφαιρέστε το επιπλέον βερνίκι τριγύρω από το νύχι σας.

5. Τέλος, το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με την μπατονέτα μπορείτε να έχετε χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινελάκι βουτηγμένο στο ασετόν. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η μέθοδος είναι λίγο πιο λεπτομερής και ελεγχόμενη από την μπατονέτα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε στην πράξη μέσα από την δημιουργία ενός μανικιούρ τις παραπάνω μεθόδους αφαίρεσης του επιπλέον μανό από τα νύχια σας!

Contact us