Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Εντυπωσιακά πεντικιούρ για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017

Το καλοκαιράκι έφτασε και τα ανοιχτά παπούτσια παίρνουν την θέση τους στην κορυφή των επιλογών μας από εδώ και πέρα. 

Οι σαγιονάρες, τα πέδιλα και τα σανδάλια έχουν την τιμητική τους και ένα όμορφο πεντικιούρ είναι αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σας ακόμη καλύτερα!

 Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δείτε 30+1 εντυπωσιακά πεντικιούρ για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017 και να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Τι χρώματα να επιλέξετε για το καλοκαιρινό σας πεντικιούρ;

Χρώματα όλων των ειδών και των αποχρώσεων είναι ιδανικά για ένα υπέροχο πεντικιούρ. Επιλέξτε απαλούς χρωματισμούς, παστέλ αποχρώσεις, nude βερνίκια, αλλά και έντονα neon και κάντε τα πόδια σας να δείχνουν εκπληκτικά με τα σαγιοναράκια, τα πέδιλα και γενικότερα τα ανοιχτά σας παπούτσια, τόσο στη δουλειά και την βόλτα, όσο και στην παραλία!

Ποια σχέδια πεντικιούρ μπορείτε να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017;

Σχέδια απλά και μονόχρωμα σε έντονες ή και πιο απαλές αποχρώσεις. Μονόχρωμα νύχια σε διαφορετική απόχρωση στο κάθε δάχτυλο. Και απλές μονόχρωμες προτάσεις στολισμένες με glitter, στρας, swarovski ή μεταλλικές λεπτομέρειες.

Βάψτε τα νύχια σας και πάλι μονόχρωμα και στολίστε τα με σχέδια λουλουδιών, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό φλοράλ πεντικιούρ ή ζωγραφίστε τελείες και γραμμές.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση πεντικιούρ για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017 είναι και το navy. Σχεδιάστε στα νύχια σας άγκυρες, γραμμές, σχοινιά και ότι άλλο θυμίζει ναυτικό και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό καλοκαιρινό πεντικιούρ.

Δοκιμάστε επίσης να δημιουργήσετε ένα υπέροχο καρό σχέδιο στο μεγάλο σας δάχτυλο και αφήστε τα υπόλοιπα μονόχρωμα. Παίξτε με τα τράιμπαλ σχέδια και κάντε το πεντικιούρ σας ακόμη πιο παιχνιδιάρικο.

Τέλος, πολύ όμορφες είναι και οι παραλλαγές του γαλλικού πεντικιούρ. Παραλλαγές που διαφέρουν στο χρώμα της γραμμής, αλλά και της βάσης και παραλλαγές που σχετίζονται με τα διακοσμητικά σχέδια ή στοιχεία που θα έχει ένα ή και περισσότερα από τα νύχια σας.

Ακολουθεί ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με 31 υπέροχες προτάσεις πεντικιούρ για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017:




























πηγή

Contact us