Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Συντομα tips για τα νύχια σας


ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑ Αν βάψατε τα νύχια σας και βιάζεστε στεγνώστε τα αμέσως , βάζοντάς τα κάτω από το κρύο νερό της βρύσης 

ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ Για να φύγουν οι λεκέδες από τη νικοτίνη, τρίψτε τα νύχια με μια φέτα λεμόνι.

ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ Αν τα νύχια σας έχουν λεκέδες από μελάνι , μπορείτε να τα τρίψετε με μια οδοντόβουρτσα, αφού βάλετε λίγη οδοντόπαστα.

ΒΑΨΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ Μη βάφετε τα νύχια σας στον ήλιο, γιατί, καθώς στεγνώνει το βερνίκι, δημιουργούνται φυσαλίδες.

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ Φυλάξτε το βερνίκι στο ψυγείο, για να μη γίνει πολύ παχύρρευστο. Αν γίνει πολύ πηχτό, αραιώστε το με μια διάφανη βάση.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Για να διαρκέσει περισσότερο το μανικιούρ , συνηθίστε να περνάτε μια στρώση σκληρυντικού μέρα παρά μέρα.

ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ Το σχήμα που κολακεύει τα περισσότερα νύχια είναι το οβάλ. Αν, όμως, δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, παρατηρήστε το σχήμα που έχει η βάση του νυχιού. Αυτό περίπου πρέπει να έχει και η κορυφή του νυχιού.

ΒΕΡΝΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑ Για άμεσο στέγνωμα του βερνικιού...βάλτε τα φρεσκοβαμμένα νύχια μέσα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό.

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ Προτιμήστε τα βερνίκια μεγάλης διάρκειας, που είναι πολύ περισσότερο γερά και ανθεκτικά, με maximum διάρκεια μέχρι και 5 ημέρες.

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ Όταν απλώνετε το βερνίκι πάνω στο νύχι, φροντίστε να μη χρησιμοποιείτε μόνο τη μύτη του πινέλου. Κανονικά, το πινέλο πρέπει να ανοίγει οριζόντια, γιατί έτσι «διανέμει» πιο λεπτές και ομοιόμορφες στρώσεις βερνικιού και το φινίρισμα γίνεται τέλειο.

ΝΥΧΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΑ Απλώνστε κρέμα χεριών και σε κάθε νύχι ξεχωριστά, για να το εφοδιάσετε με θρεπτικά συστατικά και να το δυναμώσετε.admin Διαχειριστής

ΝΥΧΙΑ ΛΕΙΑ Εάν η επιφάνεια των νυχιών δεν είναι λεία και ομοιόμορφη, αλλά παρουσιάζει ραβδώσεις και άλλες ανωμαλίες, υπάρχει τρόπος να την εξομαλύνετε. Απλώστε το ειδικό προϊόν σκραμπ που θα λειάνει το ανώμαλο ανάγλυφο της επιφάνειας του νυχιού, αμβλύνοντας τις ατέλειες, που «χαλάνε» την εμφάνισή του.

ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΑΚΙΑ Για να απομακρύνετε τα πετσάκια από τα νύχια σας , τοποθετήστε πάνω σε κάθε νύχι το ειδικό προϊόν που μαλακώνει τα πετσάκια. Κάντε μασάζ με τα δάχτυλά σας στη βάση του νυχιού, για να βοηθήσετε το προϊόν να δράσει καλύτερα. Αφήστε το προϊόν να δράσει, για όση ώρα χρειαστεί. Στη συνέχεια, σπρώξτε απαλά τα πετσάκια με το ειδικό ξυλάκι.

ΝΥΧΙΑ ΑΔΥΝΑΜΑ Αν τα νύχια σας είναι πολύ αδύναμα ή εύθραυστα, βουτήξτε τα μέσα σε καθαρό ελαιόλαδο.

ΝΥΧΙΑ Μουλιάστε τα νύχια σας μέσα σ' ένα μπολ, όπου προηγουμένως θα έχετε διαλύσει σαπούνι σε ζεστό νερό. Αφήστε τα στο μπολ για περίπου 10 λεπτά, μετά σκουπίστε τα με λίγο βερνίκι.

ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΡΙΣΜΑ Λιμάρετε προσεκτικά κάθε νύχι από το πλάι προς το κέντρο, κρατώντας τη λίμα σε γωνία 45 μοιρών. Ποτέ μη λιμάρετε προς τα πίσω και ύστερα προς τα εμπρός, γιατί έτσι θα καταστρέψετε τα νύχια. Χρησιμοποιήστε τη λεία πλευρά της λίμας.

ΜΗΚΥΤΕΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ Αν κάποιο από τα νύχια των ποδιών σας , αλλάξει χρώμα , γίνει δηλαδή κίτρινο ή πράσινο , παχύνει και αλλοιωθεί η επιφάνειά του και σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρήσετε πως αυτή η αλλοίωση προχωράει και στα υπόλοιπα νύχια , τότε είναι πιθανό να υποφέρετε από κάποια ονυχομυκητίαση . Από τέτοιες μυκητιάσεις πάσχουν περισσότερο τα νύχια που έχουν κάποιο πρόβλημα ή είναι τραυματισμένα .

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ Την ώρα που βάφεται τα νύχια σας περάστε τα γύρω γύρω με μια λιπαρή κρέμα . Αν σας ξεφύγει το μανό , θα μπορείτε εύκολα να το απομακρύνεται με το πλύσιμο των χεριών σας .

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ Αν το βερνίκι των νυχιών σας έχει αρχίσει να θαμπώνει , περάστε τα νύχια σας με λίγο λάδι . Το βερνίκι θα ζωντανέψει και τα πετσάκια θα μαλακώσουν .

Contact us