Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Πως να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ σας χωρίς ασετόν (φωτο)

Η σωστή αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ έχει ως αποτέλεσμα καθαρά και μη κατεστραμμένα νύχια. 

Ωστόσο, χρειάζεται ασετόν, γι΄αυτό καλό θα ήταν να σας πληροφορήσουμε πως δεν συνιστούμε την αφαίρεση του βερνικιού τύπου gel χωρίς αυτό.

Παρόλα αυτά, καταλαβαίνουμε πως μπορεί να συμβεί να μην έχετε ασετόν και να πρέπει να το αφαιρέσετε αμέσως. Έτσι, χρειάζεστε έναν εναλλακτικό τρόπο αφαίρεσης, ο οποίος θα κάνει μικρότερη ζημιά στην επιφάνεια των νυχιών σας, απ’ ότι αν πάτε να αφαιρέσετε το μανό απλά τραβώντας το.

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά σας για να σηκώσετε λίγο την άκρη του βερνικιού, ψάχνοντας να βρείτε ένα σημείο όπου έχει αρχίσει να ξεκολλάει.

Ρίξτε λίγο νερό στην ανασηκωμένη άκρη του βερνικιού, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείτε τον αντίχειρα σας για να σπρώξετε ελαφρώς το μανό.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο ή λαδάκι για τα πετσάκια αντί για νερό. Καλύψτε το νύχι σας με λάδι και χρησιμοποιήστε τον αντίχειρα ή ένα ξυλάκι μανικιούρ για να σηκώσετε το gel.Προσπαθήστε να τραβήξετε όσο πιο απαλά και αργά το βερνίκι από τα νύχια σας.

Όταν σπρώξετε το ημιμόνιμο μανικιούρ σας, μπορεί να απομείνει λίγο από το μανό στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα μπάφερ για να διώξετε τα υπολείμματα. Προσοχή όμως μην τρίψετε και το κανονικό σας νύχι, αλλά μόνο το gel.

Όταν τελειώσετε, καλύψτε τα νύχια σας με αρκετό λαδάκι για πετσάκια και άφθονη κρέμα χεριών.


Contact us