Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Βήμα βήμα πως να βάλετε μόνες σας τεχνητά νύχια με gel (video)

Αφού καθαρίσουμε το νύχι και απομακρύνουμε τα πετσάκια και τις παρανυχίδες, ψεκάζουμε με αντισηπτικό cutasept, ώστε να απολυμάνουμε τα χέρια.

1. Απλώνουμε primer σε ελάχιστη ποσότητα, κολλάμε το tips με κόλλα και το κόβουμε με τον κόφτη στο επιθυμητό μήκος.

2. Απλώνουμε το UV-GEL BONDING σε λεπτή στρώση και ψήνουμε στη συσκευή φωτοσκλήρυνσης, για 120" . Μην καθαρίσετε την κολλώδη ουσία. Αν τα Tips έχουν φυσική απόχρωση, θα πρέπει να απλώσετε WHITE GEL στη μύτη του νυχιού και θα το ψήσετε στη λάμπα για 120" και 90" διαδοχικά.

3. Απλώνουμε το UV-GEL BUILDER (CLEAR ή PINK για πιο φυσικό χρώμα) και δίνουμε σχήμα, καλύπτουμε τις δυσμορφίες και δίνουμε ομοιόμορφο σχήμα σε όλο το νύχι. Ψήνουμε 120" και 90" διαδοχικά. Αφαιρούμε με cleaner και ταμπόν κυτταρίνης. Λιμάρουμε και δίνουμε το τελικό σχήμα. Καθαρίζουμε με το βουρτσάκι τη σκόνη, πάνω από το νύχι.

3.1 Αν δεν κάνουμε γαλλικό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε COLOR GEL στο χρώμα της αρεσκείας μας είτε σε όλο το νύχι σαν μανό ή κάνοντας  nail art. Ψήνουμε στη λάμπα και δεν λιμάρουμε, μόνο αν υπάρχει ατέλεια λιμάρουμε ελαφρά.

4. Απλώνουμε το UV-GEL SEALING, σε λεπτή στρώση, ψήνουμε 120" και 90" και αφαιρούμε με cleaner και ταμπόν κυτταρίνης το περιττό gel. Αν χρησιμοποιήσετε ULTRA SEALING ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, δεν θα χρειαστεί καθάρισμα με cleaner.To ultra sealing ενδείκνυται για χτιστό νύχι, το οποίο δεν περιέχει πολύ nail art, ώστε να το καλύψει τέλεια. Αν έχετε βάλει fimo ή nail art rhinostones, τότε χρησιμοποιήστε το UV-GEL SEALING. Eίναι πιο ρευστό και καλύπτει και το πιο πλούσιο nail art.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το τριφασικό απευθύνεται σε έμπειρες τεχνίτριες και δίνει πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα καθώς η βάση, το builder και το sealing βρίσκονται σε ξεχωριστές συσκευασίες. Πρέπει να δουλεύεται γρήγορα και είναι ιδανικό να φτιάχνεται εναλλάξ 2 δάχτυλα σε κάθε χέρι και να μπαίνουν στη λάμπα. Ο αντίχειρας πάντα μπαίνει μόνος του στη λάμπα, ώστε να μην τρέξει στο πλάι το gel

Contact us