Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Πως να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή (video)

Τα ωραία και περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για την εμφάνιση των γυναικών - Πως όμως μπορείτε μόνη σας να τα διατηρήσετε υγιή χωρίς να χρειαστεί να πάτε σε κάποιο beauty salon;

Ακολουθήστε τις συμβουλές που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και διατηρήστε υγιή και όμορφα τα νύχια σας χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού.

1. Αρχικά λιμάρετε σωστά τα νύχια σας, χρησιμοποιώντας μια γυάλινη λίμα, η οποία είναι λιγότερο σκληρή για τα νύχια σας. Ξεκινήστε κάνοντας μια κίνηση από την εξωτερική γωνία του νυχιού σας προς το κέντρο. Επαναλάβετε την κίνηση αυτή 2-3 φορές και στη συνέχεια κάντε το ίδιο από την άλλη μεριά. Αξίζει να σημειωθεί πως λιμάροντας τα νύχια σας προς μια κατεύθυνση τα προστατεύετε από το ξεφλούδισμα.

2. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το buffer, περάστε την επιφάνεια του νυχιού σας και μετά τα σημεία όπου λιμάρατε. Κάνοντας τα νύχια σας με το buffer τα κάνετε πιο λεία και πιο απαλά.

3. Ξεπλύντε τα χέρια σας για να φύγει οτιδήποτε μπορεί να έχει απομείνει από το λιμάρισμα και το buffer.

4. Πάρτε ένα ξυλάκι μανικιούρ και σπρώξτε απαλά τα πετσάκια προς τα κάτω για να καθαρίσετε την επιφάνεια του νυχιού σας και να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

5. Βάλτε λίγο λαδάκι γύρω από τα νύχια σας για να μαλακώσετε τα πετσάκια. Αφού το απλώσετε, αφήστε το να δράσει 1-2 λεπτάκια και στη συνέχεια τρίψτε το απαλά σε όλο σας το νύχι.

6. Τέλος, βάλτε λίγη κρέμα νυχιών και είστε έτοιμη!

Contact us