Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Minimal dot nails: Το πανεύκολο κορυφαίο trend στα νύχια (φωτο)

Τα minimal dot nails αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής στο μανικιούρ που μπορεί να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα μόνη της. Είναι πανεύκολο κι όμως τόσο εντυπωσιακό

Όπως λέει και το όνομα του, βασίζεται σε μια μίνιμαλ εκδοχή του πουά που διαθέτει μία ή ελάχιστες βούλες.

Το συγκεκριμένο σχέδιο στα νύχια είναι τόσο εύκολο και γρήγορο που μπορεί να γίνει ακόμη και από ένα παιδί. Δοκιμάστε το λοιπόν και κάντε ένα ξεχωριστό μανικιούρ χωρίς κόπο.

Η δημιουργία των minimal dot nails:

Για να φτιάξετε τα minimal dot nails σας θα χρειαστείτε ένα χρώμα βάσης, το οποίο μπορεί να είναι ακόμη και η διάφανη βάση σας, ένα ή και περισσότερα χρώματα για τις βούλες και ένα εργαλείο μανικιούρ για τελείες.

Αφού έχετε ολοκληρώσει το καθάρισμα και τον σχηματισμό των νυχιών σας, εφαρμόστε την θρεπτική σας βάση. Στην συνέχεια, περάστε το χρώμα που θέλετε να βάψετε τα νύχια σας ή αφήστε τα διάφανα. Τέλος, ολοκληρώστε το υπέροχο, εύκολο και μίνιμαλ μανικιούρ σας με μια βούλα χρώματος σε οποιοδήποτε σημείο του νυχιού σας επιθυμείτε. Μπορείτε να την κάνετε στη βάση, στην κορυφή, στη μέση ή στο πλάι. Μπορείτε επίσης να κάνετε σε διαφορετικό σημείο την βούλα σε κάθε νύχι σας.

Επίσης, μπορείτε να περιοριστείτε στην δημιουργία αυτού του πανεύκολου και trendy σχεδίου σε ένα μόνο από τα νύχια σας.

Ότι κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Παραλλαγές της δημιουργίας των minimal dot nails:

Ένας ακόμη πιο εύκολος και τεμπέλικος τρόπος για να δημιουργήσετε τις βούλες στα νύχια σας είναι με την βοήθεια ενός μαρκαδόρου.

Αφού λοιπόν βάψετε τα νύχια σας στο χρώμα που θέλετε, πάρτε ένα μαρκαδόρο και κάντε τις τελείες.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας το πινέλο του βερνικιού με το χρώμα που θέλετε να κάνετε την τελεία. Απλά ακουμπήστε το απαλά πάνω στο νύχι και δημιουργήστε την τελεία σας, η οποία μπορεί να έχει όποιο μέγεθος εσείς επιθυμείτε.

πηγή

Contact us