Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Nail trend – μεταλλικό σχέδιο V


Πράσινο της μέντας με σχέδιο σε χρώμα του χαλκού.

Είδαμε διάφορες προτάσεις με μεταλλικά σχέδια στις πασαρέλες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. Το σχέδια σε χρυσό, ασημί και χάλκινο χρώμα διακοσμούν υπέροχα τα νύχια κάνοντας το μανικιούρ ξεχωριστό και μοναδικό.

Μια τάση που ξεχωρίσαμε ήταν στην επίδειξη της Veronica Beard στην Νέα Υόρκη. Το παστέλ πράσινο της μέντας ή το βαθύ κόκκινο σε αντίθεση με σχέδιο V από το μεταλλικό χρώμα του χαλκού.


Ακολουθήστε τα βήματα:

1. Απλώστε μια βάση base coat, αφήστε την να στεγνώσει καλά.

2. Απλώστε 1-2 στρώσεις από το μεταλλικό χρώμα του χαλκού ή οποιοδήποτε μεταλλικό χρώμα σας αρέσει και αφήστε το να στεγνώσει καλά.

3. Απλώστε το χρώμα της αντίθεσης σε σχήμα V ξεκινώντας από άκρη της μιας πλευράς, της βάσης του νυχιού και λοξά προς τα μέσα, μέχρι την άκρη του νυχιού. Επιλέξτε ένα παστέλ χρώμα όπως το πράσινο της μέντας ή ένα έντονο κόκκινο ή μπορντώ.

4. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σας, δοκιμάστε να κόψετε αυτοκόλλητα ή κολλητική ταινία σε σχήμα V. Μετά το χρώμα του χαλκού και αφού στεγνώσει πολύ καλά, κολλήστε ένα αυτοκόλλητο σε κάθε νύχι και από πάνω περάστε το άλλο βερνίκι. Αφήστε το να στεγνώσει πάρα πολύ καλά και βγάλτε τα αυτοκόλλητα.

Contact us