Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Tips για στέγνωμα νυχιών

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να έχεις περάσει μισή ώρα φτιάχνοντας τα νύχια σου και να τα καταστρέφεις μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, απλά ψάχνοντας τα κλειδιά στην τσάντα σου ή ακουμπώντας τα σε κάποιο σημείο. Μάθετε με ποιους απλούς τρόπους μπορείτε να τα στεγνώνετε γρήγορα και εύκολα! 


Φυσήξτε τα!

Χρησιμοποιήστε πιστολάκι για το στέγνωμα των μαλλιών. Το μυστικό είναι να μην το ρυθμίσετε στο ζεστό αέρα αφού η ζέστη εμποδίζει το βερνίκι να μαζέψει και να στεγνώσει. Βάζοντας κρύο αέρα το βερνίκι σταθεροποιείται.


Παγώστε τα!

Πριν βάψετε τα νύχια σας, γεμίστε ένα μπολ με παγάκια και βάλτε μέσα κρύο νερό. Μόλις τελειώσετε με το βάψιμο, βάλτε μέσα στο μπολ τα δάχτυλα σας και αφήστε τα για ένα λεπτό. Το παγωμένο νερό θα σκληρύνει το βερνίκι, στεγνώνοντας όχι μόνο την επιφάνειά του αλλά και το εσωτερικό του, εμποδίζοντας έτσι και τις γνωστές "λακούβες".


Ψεκάστε τα!

Στα καταστήματα με είδη μανικιούρ-πεντικιούρ, θα βρείτε ειδικά σπρέι τα οποία στεγνώνουν το βερνίκι. Δυστυχώς έχουν μια αρκετά χημική μυρωδιά, οπότε μην το εισπνεύσετε και μετά να πλύνετε καλά τα χέρια σας.


Κάντε τρεις λεπτές στρώσεις!

Αντί να απλώσετε μια ή δύο παχιές στρώσεις βερνίκι, δοκιμάστε να βάλετε τρεις εξαιρετικά λεπτές, τις οποίες θα αφήσετε να στεγνώσουν πριν απλώσετε την επόμενη. Μπορεί να φαίνεται χρονοβόρο αλλά γλιτώνετε αρκετό χρόνο από τη φάση "στεγνώματος".

Contact us