Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αφαιρέστε μόνη σας το ημιμόνιμο μανικιούρ

Το ημιμόνιμο μανικιούρ αποτελεί πλέον μια πολύ συνηθισμένη επιλογή, αφού διαρκεί για περισσότερο διάστημα και έτσι δεν χρειάζεται να φτιάχνετε συνεχώς τα νύχια σας. Ωστόσο, τόσο το βάψιμο, όσο και η αφαίρεση του έχει μια ειδική διαδικασία.

Δεν χρειάζεται όμως να πάτε στη μανικιουρίστ σας για να το βγάλετε, αφού αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα θα μπορέσετε να το κάνετε και μόνη σας πολύ εύκολα.

Θα χρειαστείτε:
- Ασετόν
- Βαμβάκι
- Αλουμινόχαρτο
- 1 ξυλάκι μανικιούρ
- 1 λίμα

Τρόπος αφαίρεσης:
Αρχικά κόψτε το αλουμινόχαρτο σε 10 μικρά τετράγωνα κομματάκια. Στη συνέχεια, προαιρετικά, λιμάρετε ελαφρώς από πάνω το νύχι, δηλαδή στην επιφάνεια του και βγάλτε 10 μικρά κομμάτια βαμβακιού. Εμποτίστε τα με ασετόν και τοποθετήστε τα πάνω σε κάθε νύχι. Έπειτα, τυλίξτε κάθε δάχτυλο με το αλουμινόχαρτο και αφήστε το ασετόν να δράσει για 15-20 λεπτά.

Αφού περάσει το 20λεπτο, αφαιρέστε τα αλουμινόχαρτα και τα βαμβάκια και θα δείτε πως το μανό έχει ήδη αρχίσει να ξεφλουδίζει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξύσετε ελαφρά τα υπολείμματα του βερνικιού από την επιφάνεια του νυχιού σας με τη βοήθεια του ξύλου. Τέλος, αν θέλετε, περάστε ξανά με ένα καθαρό βαμβάκι και ασετόν την επιφάνεια τους για να καθαρίσει πλήρως.

Contact us