Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η μόδα στα νύχια για το καλοκαίρι του 2014

Κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση της θέλει να έχει όμορφα και περιποιημένα νύχια... 

Τα χέρια είναι ένα σημείο που όλοι προσέχουν πάνω μας οπότε εάν θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα δεν έχετε παρά να φροντίσετε να έχετε όμορφα, υγιή και σε μοντέρνα χρώματα νύχια!

Θυμηθείτε πάντα ότι πριν από το χρώμα, τα νύχια μας πρέπει να έχουν καθαριστεί, κοπεί και λιμαριστεί κατάλληλα για ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Ενα σετ μανικιούρ είναι πάντα άκρως απαραίτητο εάν θέλετε να αποφύγετε την μανικιουρίστα, ή ακόμα και για τις διακοπές σας και εάν δεν έχετε μπορείτε να βρείτε αυτό που κάνει για σας μέσα απο τα κατάλληλα site.

Η μόδα αυτή τη σεζόν προστάζει νύχια σε ζωηρά καλοκαιρινά χρώματα που δείχνουν την παιχνιδιάρικη διάθεση σας. Το τιρκουάζ, το φούξια, το κίτρινο και το πράσινο κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα, αφήνοντας πίσω τα μουντά και γήινα χρώματα του χειμώνα όπως το καφέ και το χακί.

Το πορτοκαλί, είτε σε ένα φωσφόριζε είτε σε μια πιο ήρεμη ματ απόχρωση, φαίνεται να είναι το απόλυτο trend του 2014 καθώς όλο και περισσότερες σταρ επιλέγουν να κάνουν εμφανίσεις με πορτοκαλί νύχια που κλέβουν την παράσταση. Όχι άδικα βέβαια, αφού το πορτοκαλί δένει τέλεια με το μαυρισμένο δέρμα!

Επίσης πολύ στη μόδα είναι φέτος τα δίχρωμα νύχια : χρησιμοποιήστε ελεύθερα τη φαντασία σας για να κάνετε συνδυασμούς χρωμάτων και να δημιουργήσετε νύχια που δεν περνάνε απαρατήρητα. Πάρτε έμπνευση από το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ και χρωματίστε τα νύχια σας συνδυάζοντας χρώματα όπως το μαγευτικό κοραλλί με το navy blue ή το απαλό ροζ με το θαλασσί.

Εάν πάλι οι υπερβολές δεν είναι του στυλ σας, επιλέξτε άφοβα τους κλασσικούς τόνους του μπεζ για ένα nude look για τα νύχια σας που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Τα μεταλλικά χρώματα εξακολουθούν να φοριούνται και τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε μπορείτε να βάλετε στη βαλίτσα των διακοπών σας το αγαπημένο σας μεταλλικό μαύρο ή γκρι μανό.

Της Δήμητρας

Contact us