Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Τεχνητά νύχια με ακρυλικό ναι ή όχι

Τεχνητά νύχια με ακρυλικό ναι ή όχι

Τα τεχνητά νύχια με ακρυλικό είναι πολύ διαδεδομένα σήμερα αλλά πριν τα εφαρμόσετε και στα δικά σας άκρα θα ήταν καλό να γνωρίζετε τα ακόλουθα :

Τα τεχνητά νύχια με ακρυλικό εξασφαλίζουν μια πολύ καλή κατάσταση και την φυσική όψη των νυχιών είναι πιο ανθεκτικά από το κλασικό τζελ μανικιούρ. Δεν επηρεάζεται από διάφορα χτυπήματα ή υψηλή θερμοκρασία και η ονυχαία πλάκα δεν παραμορφώνεται από τα τεχνητά νύχια με ακρυλικό σε σύγκριση με άλλα υλικά, επειδή η ακρυλική σκόνη δεν αλλάζει το σχήμα των φυσικών νυχιών. Το ακρυλικό αφαιρείται από το νύχι με ειδικό διάλυμα και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε nails designs !

Από την άλλη όμως, τα τεχνητά νύχια με ακρυλικό είναι μια τεχνική αμφισβητούμενη όσον αφορά το ακρυλικό υλικό, δηλαδή κατά πόσο είναι χρήσιμο και προστατεύει τα φυσικά νύχια από εξωτερικές επιδράσεις. Υπάρχει η γνώμη ότι η ακρυλική σκόνη δεν αφήνει το νύχι να αναπνέει. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει πραγματοποιηθεί ειδική ερευνά σχετικά μ’αυτό το θέμα.

Στην αρχή το ακρυλικό έχει μια δυσάρεστη οσμή, που θυμίζει οδοντιατρείο, επειδή η ακρυλική σκόνη χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική. Δεν είναι επιθυμητή η χρήση του ακρυλικού στο σπίτι, επειδή χρειάζονται καλές γνώσεις όσον αφορά την χρήση του καθώς το ακρυλικό μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις στους ανθρώπους, που είναι ευαίσθητοι στην χημική σύνθεση της σκόνης αυτής. Δεν συνιστάται για άτομα με αλλεργίες, μύκητες νυχιών και άλλα προβλήματα και θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως απαιτεί μεγάλη φροντίδα.

Contact us