Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

4 μικρά και απλά μυστικά για βελούδινα πόδια

Ως γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να έχουμε περιποιημένα και απαλά πόδια με βελούδινες και μαλακές φτέρνες. 


Πως όμως μπορούμε να τα διατηρήσουμε έτσι, χωρίς να χρειάζεται να τα τρίβουμε με τις ώρες; 

Δείτε 4 μικρά και απλά μυστικά που θα σας δώσουν την λύση

1. Το σωστό και συχνό τρίψιμο της φτέρνας με απαλές και κυκλικές κινήσεις είναι αυτό που θα δώσει στα πόδια σας μια υπέροχη βελούδινη υφή. Αρκεί βέβαια να μην παραλείπετε το μετατάρσιο και το μεγάλο δάχτυλο. Επαναλαμβάνοντας αυτή τη διαδικασία κάθε φορά που κάνετε μπάνιο ή ντους, θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα πόδια σας σε πολύ καλή κατάσταση.

2. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό που πρέπει να κάνετε. Μετά το μπάνιο σας (κάθε φορά), θα πρέπει να σκουπίζετε τα πόδια σας πολύ καλά και να τα ψεκάζετε με οινόπνευμα, έτσι ώστε να μην παραμένει καθόλου υγρασία στα νύχια.

3. Αφού λοιπόν ολοκληρώσετε τα 2 παραπάνω βήματα, απλώστε στις φτέρνες σας και γενικότερα σε όλη την πατούσα λίγη ενυδατική κρέμα, βαζελίνη ή μια ειδική κρέμα για σκληρύνσεις, την οποία θα βρείτε στα φαρμακεία ή θα φτιάξετε μόνη σας ακολουθώντας αυτή την συνταγή.

4. Τέλος, μην ξεχνάτε να κάνετε μία φορά κάθε δυο εβδομάδες ένα πήλινγκ ποδιών, που θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να επαναφέρετε την απαλότητα των ποδιών σας.

Contact us