Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Φυσικές λύσεις για να ξεβάψετε τα νύχια σας

Πρέπει επειγόντως να ξεβάψετε τα νύχια σας αλλά ξεμείνατε από ασετόν ή βρίσκεστε σε διακοπές και ξεχάσατε να το πάρετε μαζί σας; 

Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν 4 απλές φυσικές λύσεις που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση, αρκεί βέβαια το μανικιούρ σας να μην είναι ημιμόνιμο.

Λύση 1η:

Πάρτε ένα μπολάκι, γεμίστε το με ζεστό νερό σε θερμοκρασία που την αντέχετε και βυθίστε τα νύχια σας μέσα του για 15 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να μαλακώσετε το βερνίκι και να το αφαιρέσετε ξύνοντας το.

Λύση 2η:

Εκμεταλλευτείτε την ιδιότητα του ξυδιού να διαλύει το βερνίκι μόλις έρθει σε επαφή με αυτό, αναμειγνύοντας σε ένα μπολ μια μικρή ποσότητα ξυδιού με λίγο χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια βουτήξτε ένα βαμβάκι στο μείγμα και ξεκινήστε να ξεβάφετε τα νύχια σας.

Λύση 3η:

Χρησιμοποιήστε την κολόνια σας βουτώντας τα νύχια σας σε αυτή, ψεκάζοντας τη απευθείας πάνω στα νύχια ή πάνω σε ένα βαμβάκι και στη συνέχεια τρίψτε τα όπως ακριβώς κάνετε και με το ασετόν.

Λύση 2η:

Ψεκάστε σε ένα βαμβάκι λίγη λακ και τρίψτε τα νύχια σας μέχρι να ξεβαφτούν. Προσοχή μην αφήσετε πολύ ώρα την λακ πάνω στα νύχια σας γιατί θα τα ξεράνει.

Contact us