Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Μυστικά για βελούδινα χέρια και υγιή νύχια

Τα απαλά – βελούδινα χέρια και τα περιποιημένα νύχια είναι must για την γυναίκα

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μυστικά που ίσως δεν γνωρίζετε και τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε υπέροχα τα άκρα σας.

1. Μην ξεχνάτε να στεγνώνετε πάρα πολύ καλά τα χέρια σας μετά την επαφή τους με νερό, αφού η φυσική εξάτμιση του νερού έχει την τάση να αφυδατώνει το δέρμα.

2. Φροντίστε τα χέρια σας να είναι συνεχώς ενυδατωμένα. Γι’ αυτό το λόγο μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ την ενυδατική σας κρέμα. Επιλέξτε λοιπόν μια κρέμα με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες και θρεπτικές ιδιότητες και χρησιμοποιήστε την μετά από κάθε επαφή σας με το νερό.

3. Επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου, χρησιμοποιώντας ένα ιδανικό για να μαλακώνει τα πετσάκια και αποφύγετε την συχνή χρήση της λίμας.

4. Μην ξεχνάτε να εφαρμόσετε μια θρεπτική βάση, την οποία θα αφήνετε να στεγνώνει πολύ καλά πριν απλώσετε το βερνίκι σας. Με αυτό τον τρόπο θα προστετεύσετε τα νύχια σας από την επιθετική δράση του χρώματος.

5. Προσπαθήστε να αυξήσετε την κατανάλωση σε βιταμίνη Β και ειδικότερα Β7 (βιοτίνη) που είναι η πιο σημαντική βιταμίνη για την ανάπτυξη των νυχιών.

6. Και βέβαια, φορέστε γάντια μιας χρήσης ή και από καουτσούκ όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι.

Contact us