Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Υπέροχες ιδέες για εντυπωσιακά καλοκαιρινά παστέλ μανικιούρ (φωτο)

yperoxes-idees-gia-entypwsiaka-kalokairina-pastel-manikiour
Οι παστέλ αποχρώσεις στο μανικιούρ αποτελούν μια από τις βασικότερες τάσεις του καλοκαιριού και μπορούν να συνδυαστούν τόσο με άλλα χρώματα, όσο και με τις υπόλοιπες παστέλ αποχρώσεις! Δημιουργήστε λοιπόν κι εσείς ένα υπέροχο παστέλ μανικιούρ με ρίγες, βούλες, γραμμές, σχέδια ή και όχι, σε μονόχρωμες αποχρώσεις ή και πολύχρωμες που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Υπέροχα καλοκαιρινά νύχια που αποπνέουν φρεσκάδα και μια παιδικότητα, που πολλές φορές παραπέμπει σε καλοκαιρινά μανικιούρ με έναν αέρα της δεκαετίας του 1960. Όπως κι αν επιλέξετε το παστέλ μανικιούρ σας, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό.

Μην διστάσετε να παίξετε με τους χρωματικούς συνδυασμούς και να δοκιμάσετε το navy – ναυτικό μανικιούρ που είναι must της εποχής, σε πολλές και διάφορες αποχρώσεις και σχέδια. Επίσης, μια πολύ ωραία και trendy επιλογή για καλοκαιρινά μανικιούρ αποτελούν τα stone nails και τα ombre nails.

Βάψτε λοιπόν τα νύχια σε αποχρώσεις του απαλού ροζ, γαλάζιου, κίτρινου, φυστικί, ροδακινί, λιλά και γενικότερα φορέστε απαλά χρώματα και δημιουργήστε ένα άκρως εντυπωσιακό μανικιούρ για όλες τις περιστάσεις.


















Contact us