Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Πως να βάψετε τα νύχια του «άλλου» σας χεριού τέλεια και εύκολα (video)

Είστε από τις γυναίκες που σας αρέσει να βάφετε μόνη σας τα νύχια σας ή απλά δεν προλαβαίνετε να πάτε σε κάποια ειδικό για να σας τα βάψει, αλλά δυσκολεύεστε να περάσετε σωστά το βερνίκι στο «άλλο» σας χέρι, δηλαδή όχι αυτό που χρησιμοποιείτε για να γράψετε ή να κάνετε τις δουλειές σας; 

Κανένα πρόβλημα!

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο και τέλειο μανικιούρ σαν επαγγελματίας και στα δυο σας χέρια, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε ένα μικρό μυστικό!

► Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1. Αρχικά πάρτε ένα ξυλάκι μανικιούρ και σπρώξτε προς τα κάτω τα πετσάκια.

2. Στη συνέχεια πάρτε το base coat σας. Κάντε μια κυκλική κίνηση καθώς βγάζετε το πινελάκι, έτσι ώστε να γίνει στρογγυλό και περάστε την μύτη κάθε νυχιού σας, κρατώντας σταθερό το πινέλο και κουνώντας τα δάχτυλα σας δεξιά και αριστερά.

3. Μετά βουτήξτε ξανά το πινελάκι στο base coat και βγάζοντας το κάντε μια κίνηση μπρος πίσω, αφήνοντας λίγο περισσότερο προϊόν πάνω του. Με αυτό βάψτε την επιφάνεια των νυχιών σας, κρατώντας και πάλι σταθερό το πινέλο και κουνώντας τα δάχτυλα σας προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε αρχικά μια ίσια γραμμή στην μέση του νυχιού και στη συνέχεια μία στα δεξιά και μία στα αριστερά. Καλό θα είναι να γύρετε λίγο το δάχτυλό σας όταν βάφετε τα πλαϊνά μέρη, έτσι ώστε να μην μείνουν κενά. (Μπορείτε να δείτε την ακριβή κίνηση στο βίντεο που ακολουθεί).

4. Με τον ίδιο τρόπο εφαρμογής που είπαμε για το base coat, απλώστε 2 στρώσεις από το βερνίκι στα νύχια σας και τέλος το top coat.

► Σε περίπτωση που σας ξέφυγε λίγο μανό επάνω στο δέρμα, χρησιμοποιήστε το ξυλάκι μανικιούρ με ελάχιστο βαμβάκι που έχει ασετόν και καθαρίστε τοπικά το λέρωμα, αφήνοντας το βαμβάκι για λίγα δευτερόλεπτα πάνω στον λεκέ. Αν πάλι θέλετε να διορθώσετε το τελείωμα και να ισιώσετε κάποια γραμμή, χρησιμοποιήστε και πάλι το ξυλάκι μανικιούρ με ελάχιστο βαμβάκι και ασετόν.

Contact us