Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

18 φανταστικά πεντικιούρ για να δοκιμάσετε τον Ιούλιο 2017

Αναδείξτε τα πόδια σας μ’ ένα υπέροχο καλοκαιρινό πεντικιούρ

Τα σχέδια που μπορείτε να κάνετε είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Από τα απλά μονόχρωμα, τα degrade και
τα φλοράλ νύχια μέχρι το κλασσικό γαλλικό και τα περίτεχνα navy πεντικιούρ οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Μην διστάσετε να παίξετε με τα χρώματα, να τολμήσετε τις neon αποχρώσεις και να σχεδιάσετε οτιδήποτε σας θυμίζει καλοκαίρι. Τα πεντικιούρ για να δοκιμάσετε τον Ιούλιο 2017 δεν έχουν όρια και φραγμούς. Όλα επιτρέπονται και όλα είναι δυνατά!

Βέβαια καλό θα είναι να επιλέξετε να κάνετε συνδυασμούς μανικιούρ – πεντικιούρ, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται να κάνετε το ίδιο ακριβώς σχέδιο στα χέρια και στα πόδια σας. Μπορείτε να επιλέξετε αντίθετους ή συμπληρωματικούς χρωματισμούς, όπως επίσης και σχέδια που ταιριάζουν μεταξύ τους. Ρίγες με πουά, φλοράλ με παστέλ αποχρώσεις, navy μανικιούρ, αλλά και παραλλαγές του γαλλικού πεντικιούρ κλπ.

Πεντικιούρ για παραλία:

Ένα υπέροχο πεντικιούρ στην θάλασσα μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση με το μαγιό σας. Επιλέξτε να κάνετε άκρως καλοκαιρινούς και έντονους χρωματισμούς ή να δημιουργήσετε υπέροχα παιχνιδιάρικα σχέδια με λουλούδια, άγκυρες, αστερίες, κοχύλια κλπ.

Δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί και όρια στην φαντασία σας, όταν πρόκειται να κάνετε ένα καλοκαιρινό πεντικιούρ για παραλία. Απλά σκεφτείτε αυτό που θέλετε και δημιουργήστε το!

Πεντικιούρ για διακοπές:

Αντίστοιχα με τα πεντικιούρ για παραλία, στις διακοπές σας μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε στα νύχια σας. Ιδιαίτερα καλοκαιρινό και όμορφο είναι το πεντικιούρ με τροπικά τοπία, ηλιοβασιλέματα, καλοκαιρινά φρούτα, αλλά και οι neon αποχρώσεις που δημιουργούν εκπληκτική αντίθεση με το σοκολατένιο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Αν ωστόσο δεν σας αρέσουν οι τόσο παιχνιδιάρικες και ιδιαίτερες επιλογές, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο απλά πεντικιούρ. Δοκιμάστε λοιπόν τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα όπως το φούξια, το κοραλί, το ροδακινί κλπ και παίξτε με τις ρίγες, τις τελείες και τα γεωμετρικά σχήματα.

Δείτε 18 όμορφα πεντικιούρ για να δοκιμάσετε τον Ιούλιο 2017 και πάρτε ιδέες!



















πηγή

Contact us