Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Μανικιούρ – πεντικιούρ: 12 υπέροχοι συνδυασμοί για το φετινό Καλοκαίρι

Το καλοκαιράκι, η θάλασσα και οι διακοπές πλησιάζουν που σημαίνει πως τα ανοιχτά παπούτσια τύπου πέδιλα και σαγιονάρες είναι must της εποχής

 Επομένως θα πρέπει να ξεκινήσετε να περιποιείστε και να βάφετε τα νύχια των ποδιών σας περισσότερο.

Δημιουργήστε συνδυασμούς μανικιούρ – πεντικιούρ που θα κάνουν την εμφάνιση σας ακόμη πιο όμορφη. Επιλέξτε καλοκαιρινά ή ουδέτερα χρώματα και παίξτε με τις γραμμές, τις βούλες και τα σχέδια.

Οι επιλογές είναι άπειρες και οι συνδυασμοί αμέτρητοι. Διαλέξτε αυτόν που σας αρέσει και δοκιμάστε τον.

Τι σχέδια μανικιούρ – πεντικιούρ μπορείτε να κάνετε;

Ο πιο απλός τρόπος για να βάψετε τα νύχια σας είναι η επιλογή ενός μονόχρωμου μανικιούρ – πεντικιούρ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια απόχρωση, παρόμοια, συμπληρωματικά ή αντίθετα χρώματα στα χέρια και τα πόδια σας. Επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις, έντονα neon nails ή και nude χρώματα.

Επίσης, μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας με διαφορετικό βερνίκι το καθένα. Ακολουθήστε απλά μια διαβάθμιση του τόνου του χρώματος ή και όχι από την μία άκρη στην άλλη. Επιλέξτε λοιπόν 5 διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, του φούξια, του μπλε ή οποιουδήποτε χρώματος επιθυμείτε και βάψτε μονόχρωμα τα νύχια σας, χρησιμοποιώντας διαφορετική απόχρωση στο καθένα.

Ή κάντε μια παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με χρωματιστή γραμμή στα χέρια σας και χρησιμοποιήστε την ίδια απόχρωση για να βάψετε μονόχρωμα τα νύχια των ποδιών σας. Βέβαια αν το επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε την ίδια ή την αντίθετη παραλλαγή γαλλικού και στο πεντικιούρ σας.

Παίξτε γενικότερα με τα χρώματα και τα σχέδια. Δημιουργήστε ρίγες, πουά μανικιούρ – πεντικιούρ, ombre nails, negative space nails και γενικότερα όλα τα βασικά trend nails 2017.

Σχεδιάστε φλοράλ με λουλούδια όλων των ειδών, χρησιμοποιήστε βερνίκια με glitter, μεταλλικές λεπτομέρειες, στρας, swarovski και βέβαια τις αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ, με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια στα νύχια σας.

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις nails art επιλογές που έχετε να κάνετε. Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει και αποκτήστε ένα υπέροχο και ξεχωριστό συνδυασμό μανικιούρ – πεντικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Δείτε 12 υπέροχους συνδυασμούς μανικιούρ – πεντικιούρ για το φετινό καλοκαίρι και πάρτε ιδέες!












πηγή

Contact us