Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Τεμπέλικα μανικιούρ εντυπωσιακές προτάσεις (video)

Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τις ώρες με τα νύχια σας για να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια

Τα τεμπέλικα μανικιούρ είναι η λύση για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν άφθονο χρόνο, βαριούνται ή απλά δεν έχουν ταλέντο στην ζωγραφική.

Δημιουργήστε λοιπόν εύκολα και γρήγορα σχέδια στα νύχια σας ακόμη κι αν είστε αρχάρια στον τομέα. Δεν είναι ανάγκη να κοπιάσετε, απλά ανακαλύψτε το σωστό τρόπο και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Ποια τεμπέλικα μανικιούρ μπορείτε να δοκιμάσετε;

Η πιο εύκολη και εντυπωσιακή λύση είναι αυτή του μονόχρωμου νυχιού, αλλά με διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι του χεριού σας. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα degrade αποτέλεσμα. Επιλέξτε λοιπόν διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος ή και συμπληρωματικών χρωμάτων και βάψτε τα νύχια σας.

Επίσης εύκολη λύση είναι η δημιουργία γραμμών. Ο τρόπος δημιουργίας τους μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας εξ αυτών είναι με τη χρήση ενός λεπτού πινέλου με βερνίκι. Η άλλη επιλογή που είναι ακόμη πιο εύκολη είναι με την χρήση των ειδικών αυτοκόλλητων ταινιών μανικιούρ που κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και δημιουργούν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα νύχια. Ένας ακόμη τρόπος για την δημιουργία ριγών είναι και το σελοτέιπ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός.

Εξίσου εύκολο σχέδια στα νύχια είναι και αυτό με τις βούλες, το λεγόμενο πουά μανικιούρ. Για να τα δημιουργήσετε θα χρειαστείτε ένα ειδικό εργαλείο μανικιούρ για τελείες, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε και μόνη σας. Αφού το αποκτήσετε, δεν έχετε παρά να κάνετε σε ένα σημείο ή σε όλο το νύχι βούλες. Τόσο απλά μπορείτε να δημιουργήσετε άκρως εντυπωσιακά τεμπέλικα μανικιούρ.

Ο μινιμαλισμός στα νύχια αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή τον τελευταίο καιρό. Πολλοί οίκοι μόδας έχουν παρουσιάσει στις πασαρέλες τους σχέδια νυχιών που είναι τόσο απλά, αλλά και τόσο πρωτότυπα. Βάψτε για παράδειγμα τα νύχια σας σε μια nude απόχρωση ή σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα θέλετε και προσθέστε στη βάση του νυχιού μια τελεία με άλλο χρώμα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια παραλλαγή του γαλλικού με χρώματα ή με την γραμμή του να αποτελείται από χρωματιστές τελείες. Επίσης ιδιαίτερη επιλογή μινιμαλιστικού μανικιούρ είναι και αυτή που θέλει μια γραμμή με άλλο χρώμα μανό σε κάποιο σημείο του νυχιού.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο στα νύχια σας με απλές και ακατάστατες βουρτσιές από ποικιλία χρωμάτων βερνικιού. Ή να χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό καλαμάκι και να δημιουργήσετε splash χρώματος πάνω σε μια βάση που εσείς θα έχετε επιλέξει.

Δείτε ένα βίντεο με τεμπέλικα μανικιούρ και τον τρόπο δημιουργίας τους:

Contact us