Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Βάψτε τα νύχια σας με σκιές ματιών (video)

Είναι γεγονός ότι όλες οι γυναίκες έχουμε τουλάχιστον δύο παλιές σκιές ματιών ξεχασμένες στα συρτάρια μας, ή σκιές που... δε φοράμε επειδή δε μας αρέσουν πια. Γνωρίζετε, όμως, ότι αντί να τις πετάξετε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να βάψετε τα νύχια σας;


Αν αναρωτιέστε πώς γίνεται αυτό, εμείς σας παρουσιάζουμε και τους δύο τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πετύχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα στα νύχια σας με τις σκιές ματιών που δε χρησιμοποιείτε πια:


1ος τρόπος

Πώς θα φτιάξετε το δικό σας βερνίκι νυχιών:

Μπορεί να σας ακούγεται περίπλοκο, αλλά, στην πραγματικότητα, είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε το δικό σας βερνίκι νυχιών.


Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ένα διαφανές βερνίκι νυχιών (βάση) και μία σκιά ματιών της επιλογής σας.


Σε περίπτωση που η σκιά δεν είναι σε μορφή πούδρας (pigment), αλλά στερεή, σπάστε τη με μια οδοντογλυφίδα μέχρι να γίνει σκόνη. Στη συνέχεια, φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο χωνάκι από χαρτί και ρίξτε μικρή ποσότητα από τη σκιά μέσα στο μπουκαλάκι με το διαφανές βερνίκι. Ανακινήστε καλά "ρολάροντας" το μπουκαλάκι ανάμεσα στα χέρια σας, ώστε να ανακατευτεί η σκιά με το βερνίκι και το χρώμα να γίνει ομοιόμορφο. Και ιδού! Το νέο σας βερνίκι είναι έτοιμο!


Έχετε στο νου σας ότι ανάλογα με την ποσότητα σκιάς που θα βάλετε, το βερνίκι σας θα έχει διαφορετική απόχρωση. Μάλιστα, μπορείτε ακόμα και να συνδυάσετε δύο διαφορετικές σκιές, προκειμένου να δημιουργήσετε το επιθυμητό χρώμα.


Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς γίνεται η διαδικασία βήμα-βήμα:2ος τρόπος

Βάλτε σκιά ματιών απευθείας επάνω στα νύχια σας:

Βάψτε τα νύχια σας με το συνηθισμένο τρόπο - δηλαδή περνώντας τα πρώτα με μια διάφανη βάση και κατόπιν με το βερνίκι της επιλογής σας. Στη συνέχεια, αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν μέχρι το στάδιο που όταν τα ακουμπάτε με το δάχτυλό σας θα νιώθετε το χρώμα να κολλάει ακόμα.


Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά είναι να ακουμπήσετε το δάχτυλό σας στη σκιά της επιλογής σας και να πιέσετε πάνω στα κάθε νύχι ξεχωριστά (μπορείτε να περάσετε είτε όλο το νύχι με τη σκιά ή μόνο την άκρη του για ένα διαφορετικό εφέ).


Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε τη σκιά στα νύχια σας με μια μπατονέτα και, στη συνέχεια, να πιέσετε ελαφρά με το δάχτυλό σας για να κολλήσει. Τέλος, περάστε τα νύχια σας με διάφανο βερνίκι και είστε πανέτοιμες!

Contact us