Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εσείς ποιο νυφικό μανικιούρ θα διαλέξετε ; (φωτο)

Το νυφικό μανικιούρ είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και κάθε νύφη εκφράζει μέσα από αυτό το στυλ της την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της
Το νυφικό μανικιούρ πρέπει να ταιριάζει με το νυφικό, το ύφος του γάμου αλλά και το σχήμα των δακτύλων της νύφης.

Τα σχέδια σε νυφικό μανικιούρ αυξάνονται συνεχώς και αν πρόκειται να γίνετε νύφες σύντομα είναι η κατάλληλη ώρα να εξετάσετε με προσοχή τις επιλογές σας! Αν αποφασίσετε να εμπιστευτείτε στα χέρια μιας nail aritst, φροντίστε να επικοινωνήσετε και να συζητήσετε με αυτή καιρό πριν το γάμο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να παραγγείλετε συγκεκριμένα χρώματα σε βερνίκια νυχιών ή διακοσμητικά, τα οποία ίσως χρειάζονται κάποιο χρόνο. Επιλέγοντας ένα μανικιούρ για το γάμο σας από μια φωτογραφία στο internet ή σε ένα περιοδικό θα πρέπει σίγουρα να συμβουλευτείτε και την ίδια για το κατά πόσο μπορεί να δημιουργήσει ακριβώς το σχέδιο πάνω σας.

Αν αποφασίσετε, από την άλλη, να κάνετε μόνη σας το μανικιούρ σας για τη μεγάλη μέρα τότε προτιμήστε κάτι απλό, ίσως κάτι μονόχρωμο και κάντε πρόβες πολλές φορές πριν την τελική δημιουργία για να έχετε ένα 100% επιτυχημένο αποτέλεσμα.













Contact us