Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Γαλάζια και μπλε nails design του Φεβρουαρίου

Γαλάζια και μπλε nails design του Φεβρουαρίου

Το χρώμα του Φεβρουαρίου στα nails design είναι το μπλε!

Το μπλε, το γαλάζιο, το σκούρο μπλε και το royal blue ταιριάζει σε ένα επίσημο ντύσιμο αλλά και να το επιλέξετε για τις casual εμφανίσεις σας, τόσο σε γυαλιστερή ή ματ υφή, και το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό!

Το μπλε, σε όλες τους τις αποχρώσεις, είναι ένα χρώμα σε όλα τα nails design που συναντάμε πολλές φορές σε ένα σωρό αποχρώσεις πια στα βερνίκια. Με αφετηρία το κλασσικό μπλε δημιουργούνται ένα σωρό από ανοιχτόχρωμες αλλά και πιο σκούρες εκδοχές του. Λόγω των catwalks, υπάρχουν βερνίκια που αντανακλούν επιτυχώς την απόχρωση του αγαπημένου denim αλλά κι όλες τις παστέλ «παγωμένες» εκδοχές που πρότειναν οι διάσημοι μόδιστροι. Τα 5 βερνίκια που θα δείτε παρακάτω κλείνουν μέσα τους μία μοναδική μπλε απόχρωση το καθένα και μάλλον θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα!

Το royal blue στα nails design θα κυριαρχεί και φέτος, όχι μόνο στα ρούχα σας αλλά και στα νύχια σας. Αν δε θέλετε το αποτέλεσμα να βγει πολύ βαρύ συνδυάστε το με λευκό, χρυσό ή ασημί βερνίκι νυχιών! Δείτε τις προτάσεις μας στις εικόνες που ακολουθούν ! Ποιο μανικιούρ ξεχωρίζετε; Ποιο θα θέλατε να αποκτήσετε σύντομα στα άκρα σας ;







Contact us