Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Φτιάξτε βελούδινα νύχια (φωτο - video)

Φτιάξτε βελούδινα νύχια (φωτο - video)

Τα βελούδινα νύχια είναι η τελευταία μόδα στο μανικιούρ

Ένας κομψός συνδυασμός μεταξύ ματ και της βελούδινης υφής που μπορεί να γίνει σε όλα τα χρώματα που επιθυμείτε!
fluffpurp

Για να φτιάξετε τα δικά σας βελούδινα νύχια θα χρειαστείτε:

1. Βάση
2. Βερνίκι νυχιών
3. Σκόνη βελούδου που να ταιριάζει με το βερνίκι νυχιών!

Πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να εφαρμόσετε μια βάση. Αφήστε τη να στεγνώσει και βάψτε τα  νύχια σας κανονικά με το βερνίκι νυχιών. Αν και αργότερα θα καλυφθεί από τη σκόνη βελούδου,  προσπαθήστε να μην αφήσετε κενά.

Εφαρμόστε ένα ακόμη πλούσιο στρώμα με βερνίκι και πριν στεγνώσει, απλώστε το τη σκόνη από βελούδο και κολλήστε τη σε κάθε νύχι, προσπαθώντας να μην αφήσετε κενά. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια κόλλα που περιλαμβάνεται σε ορισμένα πακέτα, αλλά ένα παχύ στρώμα από μανό είναι αρκετό.

Όταν η σκόνη από βελούδο καλύψει πλήρως τα νύχια σας, πιέστε απαλά για να βεβαιωθείτε ότι έχει κολλήσει. Μπορείτε είτε να το κάνετε αυτό με ένα δάχτυλο ή με το πίσω μέρος από τα τσιμπιδάκια σας. Αναποδογυρίστε το χέρι σας για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε  έξτρα σκόνη και στο τέλος, αφού έχει στεγνώσει, χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για να σκουπίσετε τα περισσεύματα της σκόνης!

Για τις πιο ριψοκίνδυνες από εσάς, μπορείτε να προσθέσετε glitter στη βελούδινη σκόνη. Μπορείτε έτσι να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ σε λίγα λεπτά, με αυτή την εύκολη τεχνική, αφήνοντας τις φίλες σας να αναρωτιούνται πόσο σας κόστισε!

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πώς να φτιάξετε τη δική σας σκόνη από αληθινό βελούδο. Γίνεται πραγματικά εύκολα,  ξυρίζοντας απαλά το βελούδο, αλλά για εκείνες που δεν είναι πολύ καλές σε αυτά, μπορείτε να τη βρείτε και έτοιμη.

Contact us