Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Πανεύκολο και εντυπωσιακό μανικιούρ Hello Kitty

Ένα απλό και παιχνιδιάρικο μανικιούρ με την χαριτωμένη γατούλα Hello Kitty. Δείτε πως μπορείτε να το κάνετε μόνες σας…

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Υπέροχο ανοιξιάτικο watercolor μανικιούρ (video)

Είναι άκρως εντυπωσιακό και μοιάζει σα να έχει γίνει από επαγγελματία...

Ωστόσο, αν και φαίνεται δύσκολο σε δημιουργία, το βιντεάκι που ακολουθεί θα σας αποδείξει πως είναι πολύ πιο απλό απ’ ότι περιμένετε.


Δείτε τα βήματα που ακολουθεί η YouTuber με το κανάλι Cutepolish και κάντε το μόνη σας.



Τρισδιάστατο μανικιούρ Lego

Αποκτήστε ένα υπέροχο παιχνιδιάρικο μανικιούρ εμπνευσμένο από τα πολύχρωμα τουβλάκια που όλοι λατρέψαμε όταν ήμασταν παιδιά...

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον μανικιούρ κατάλληλο τόσο για τις ημέρες των αποκριών, όσο και για μια απλή καθημερινή χρήση. Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το αποκτήσετε.


Θα χρειαστείτε:
- Όσα και όποια χρώματα βερνικιού επιθυμείτε
- Μεγάλα στρογγυλά στρασάκια σε όποια απόχρωση βρείτε, δεν έχει καμία σημασία. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως όσο πιο ανοιχτόχρωμα είναι, τόσο πιο εύκολα θα καλυφθούν.
- Βάση και top coat
- 1 ξυλάκι μανικιούρ

Τρόπος δημιουργίας:
Αρχικά βάψτε τα στρασάκια στο χρώμα που επιθυμείτε. Αφήστε τα για 10 λεπτά να στεγνώσουν και όσο περιμένετε ξεκινήστε το βάψιμο των νυχιών σας. Απλώστε αρχικά τη βάση, στη συνέχεια δύο στρώσεις βερνικιού και τέλος με τη βοήθεια του ξύλου τοποθετήστε τα στρασάκια πάνω στην επιφάνεια του νυχιού σας (Δείτε αναλυτικά τον τρόπο στο βίντεο). Τέλος περάστε το top coat, αποφεύγοντας τις κορυφές των στρας, έτσι ώστε να διατηρηθούν καλύτερα.

Πανεύκολο, παιχνιδιάρικο και ρομαντικό μανικιούρ (video)

Φτιάξτε μόνη σας εύκολα και γρήγορα ένα υπέροχο, παιχνιδιάρικο μανικιούρ που αποπνέει ρομαντισμό, θηλυκότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση.

25 νέες υπέροχες ιδέες για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σας

Μια ακόμη σειρά από υπέροχα ανοιξιάτικα μανικιούρ με υπέροχα χρώματα και floral σχέδια που θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στην καθημερινότητα σας, αποπνέοντας βέβαια και μια ανοιξιάτικη διάθεση.


Δείτε τα και πάρτε ιδέες…


























Αφαιρέστε μόνη σας το ημιμόνιμο μανικιούρ

Το ημιμόνιμο μανικιούρ αποτελεί πλέον μια πολύ συνηθισμένη επιλογή, αφού διαρκεί για περισσότερο διάστημα και έτσι δεν χρειάζεται να φτιάχνετε συνεχώς τα νύχια σας. Ωστόσο, τόσο το βάψιμο, όσο και η αφαίρεση του έχει μια ειδική διαδικασία.

Δεν χρειάζεται όμως να πάτε στη μανικιουρίστ σας για να το βγάλετε, αφού αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα θα μπορέσετε να το κάνετε και μόνη σας πολύ εύκολα.

Θα χρειαστείτε:
- Ασετόν
- Βαμβάκι
- Αλουμινόχαρτο
- 1 ξυλάκι μανικιούρ
- 1 λίμα

Τρόπος αφαίρεσης:
Αρχικά κόψτε το αλουμινόχαρτο σε 10 μικρά τετράγωνα κομματάκια. Στη συνέχεια, προαιρετικά, λιμάρετε ελαφρώς από πάνω το νύχι, δηλαδή στην επιφάνεια του και βγάλτε 10 μικρά κομμάτια βαμβακιού. Εμποτίστε τα με ασετόν και τοποθετήστε τα πάνω σε κάθε νύχι. Έπειτα, τυλίξτε κάθε δάχτυλο με το αλουμινόχαρτο και αφήστε το ασετόν να δράσει για 15-20 λεπτά.

Αφού περάσει το 20λεπτο, αφαιρέστε τα αλουμινόχαρτα και τα βαμβάκια και θα δείτε πως το μανό έχει ήδη αρχίσει να ξεφλουδίζει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξύσετε ελαφρά τα υπολείμματα του βερνικιού από την επιφάνεια του νυχιού σας με τη βοήθεια του ξύλου. Τέλος, αν θέλετε, περάστε ξανά με ένα καθαρό βαμβάκι και ασετόν την επιφάνεια τους για να καθαρίσει πλήρως.

Contact us